Hledá se 30 účastníků sv. jamboree do jamoddílu Plzeňského kraje

Na přelomu července a srpna příštího roku proběhne ve Švédsku další světové skautské jamboree, kterého se zúčastní téměř 40 tisíc skautů a skautek z přibližně 160 zemí světa. Podobně jako na jamboree do Velké Británie v roce 2007 připravujeme výpravu 40 skautů a skautek (36 dětí + 4 vedoucí), kteří budou reprezentovat město Plzeň a Plzeňský kraj. Výprava Plzeňského kraje bude spadat pod český národní kontingent, který bude zahrnovat další výpravy (tzv. jamoddíly) z celé republiky. Pokud tě světové jamboree zaujalo a rád bys na něj jel jako účastník, musíš splňovat následující podmínky:

  • musíš být řádně registrovaný člen Junáku v Plzeňském, Karlovarském nebo Jihočeském kraji
  • tvé datum narození musí být mezi 25.7.1993 – 27.7.1997
  • míť chuť a zájem reprezentovat skauty na jamboree
  • alespoň základní znalosti angličtiny, němčiny nebo francouzštiny.

V případě, že splňuješ všechny podmínky, vyplň přihlášku, kteoru najdeš na www.jamboree2011.krjplzen.cz v sekci Registrace a v případě jakýchkoliv dotazů se obrať na vedoucího výpravy. Přihlašovat se na akci je možné do konce letošního roku.

Výše účastnického poplatku byla stanovena na 20 000,- Kč, který je splatný 20. 12. 2010. Poplatek zahrnuje dopravu, pojištění, stravování a kontingentový balíček (tričko, šátek, nášivka). Jsme si vědomi, že částka je veliká. Již v dnešních dnech děláme vše pro to, aby se částka o několik tisíc snížila. Šance na snížení poplatku je dnes více jak 60 procentní.

Informace o našem jamoddílu najdeš kromě webovek www.jamboree2011.krjplzen.cz, také na facebooku Plzeňáci jedou na světové jamboree do Švédska – www.facebook.com/plzenaci.jamboree2011.